• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Antieke Chinese Bruidskast met Houtsnijwerk - Ningbo China

€1.800,00
Orientique heeft een brede collectie van Chinese kasten en Chinese vitrinekasten om een Oosterse sfeer te creëren in uw huis.
Voor XXXX uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Antieke Chinese Bruidskast met Houtsnijwerk - Ningbo China

Onze Chinese meubels zijn uniek en waar wij ons in onderscheiden is de mooie afwerking en vooral de speciale natuur-lak laag. Deze laklaag wordt gedurende het restauratie proces opgebouwd in wel 6 tot 8 lagen. Dit zorgt voor de sprankelende uitstraling, welke het karaktereigenschap en ziel van het meubelstuk meer laat spreken. Natuurlijk dient de lak laag ook als een extra beschermlaag. De vergane stukken van de meubels worden gerestaureerd en vervangen door gebruik te maken van echte Antieke kashiwagi. Kashiwagi is een houtsoort die uniek is in de wereld van het meubilair. Hij valt op door zijn kleur en structuur, die erg verschillen van andere houtsoorten zoals iep en dennenhout.

Het houtsnijwerk aan de bovenkant van de kast laat in vier delen een dans zien tussen twee mensen. Op de grote deuren eronder zijn mensen in een huis afgebeeld en mensen die aan komen rijden op paarden naar het huis toe. De antieke kast brengt de sfeer en de gevoelens van Ningbo met zich mee naar uw kamer.

Aanvullende productinformatie:
Jaar:
Afmetingen: 103 X 50 X 176 cm
Materiaal: Kashiwagi

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen