• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Oosterse Meubelen | Chinese Meubels

Op deze pagina staat slechts een klein gedeelte van ons aanbod. U bent van harte welkom bij onze winkel in Den Haag om de complete collectie te bekijken!
Materiaal
Stijl
Lengte
Hoogte
Diepte
Kleur

Oosterse Meubelen | Chinese Meubels

Bij Fine Asianliving introduceren we graag onze solide iepmeubels met oosterse stijl voor uw stijlvolle interieur. We herstellen niet alleen Chinees antiek met traditioneel lakwerk, maar we ontwerpen ook nieuwe modellen met een oosterse tijdloze stijl. Elk stuk heeft unieke handgemaakte details met een oud verhaal erachter.

Hier is een brede selectie oosterse meubels voor u:

 

Waarom kiezen voor onze oosterse meubels?

Onze oosterse meubels presenteren een elegant statement met luxe uitstraling en uitstekende kwaliteit. De oosterse meubels hebben veel potentie in hun waarde, die vaak wordt beschouwd als een van de beste keuzes voor meubelinvesteringen. De ontwerpen van de oosterse meubels zijn klassiek en tijdloos, die een leven lang meegaan en de tand des tijds doorstaan ​​door mode en invloeden. Als u geïnteresseerd bent in de Aziatische cultuur, is dit absoluut de beste keuze om een ​​stuk Aziatische meubels toe te voegen aan uw huis, omdat elk stuk traditioneel Aziatisch ontwerp bevat in combinatie met een cultureel verhaal erachter. Niettemin worden sommige van onze collecties gereproduceerd en overgenomen in meer eigentijdse modellen, die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in uw moderne huis, maar ook een blikvanger worden onder andere interieurs.


Het materiaal van onze oosterse meubels

Onze oosterse meubels zijn gemaakt van verschillende materialen, voornamelijk massief elmwood.

- Elm is een van de beste materiaalkeuzes voor luxe en gesneden gelakte meubels. Het heeft rechte structuren en een duidelijk patroon. Bovendien is iep elastisch maar sterk en ook bestand tegen vocht en corrosie.

- Bamboe wordt meestal speciaal ontworpen en gebruikt als oppervlak voor meubels zoals salontafels en nachtkastjes / nachtkastjes. Het geeft niet alleen een meubel een unieke aantrekkingskracht, maar maakt het ook mogelijk om het meubilair voor lange jaren te gebruiken.

- Glas wordt alleen gebruikt op de kastdeuren, omdat het te zwaar en kwetsbaar is om er meubels van te maken. Bij het vervoeren van meubels bedekken we glas met zachte materialen om mogelijke schade aan de meubels te voorkomen.

 

Het lakwerk van onze oosterse meubels

Bij Orientique Asianliving onderscheiden we ons vooral in de uitstekende natuurlijke laklaag. De lakafdekking van ons meubilair is opgebouwd in zes tot acht lagen tijdens het restauratieproces. Dit zorgt voor de sprankelende uitstraling waardoor het karakter en de ziel van elk meubel meer spreken. We hebben allerlei verschillende traditionele Chinese kleuren:

- rood voor vreugde, leven en vrede;

- blauw / blauwgroen voor hoop, wijs en rijkdom;

- mint voor glorie, rijkdom en fortuin;

- geel voor glorie, rijkdom en fortuin;

- wit voor elegantie, vriendelijkheid en schoonheid;

- zwart verwijst naar een mysterieuze en fantastische ruimte (het universum) in een traditioneel Chinees concept,

enzovoorts. U kunt ons kleurenfilter hierboven gebruiken om uw ideale stijlvolle meubels te kiezen.