• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dressoirs

Onze prachtige handgemaakte Chinese dressoirs zijn vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit hout en ambachtelijk afgewerkt met mooie details in het houtwerk.
Merken
Materiaal
Kleur
Stijl
Lengte
Hoogte
€1.275,00 €1.150,00
+

Dressoirs

Onze prachtige handgemaakte Chinese dressoirs zijn vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit hout en ambachtelijk afgewerkt met mooie details in het houtwerk. Een Chinees dressoir is een waar sieraad in elke ruimte en het toppunt van elegantie. Deze Chinese kasten zijn zeer populaire Oosterse meubelen die als een mooie aanwinst in uw interieur zullen passen. Zo vindt u bij Orientique authentieke Chinese dressoirs die zorgvuldig met de hand zijn gesneden. Door deze antieke look en sierlijke details, zijn het echte blikvangers in uw woon- of slaapkamer. Laat u eens verrassen door het grote succes van een antiek Chinees dressoir in een modern interieur. De unieke sfeer en warme karakter dat een Chinees dressoir uitstraalt doet menig hart sneller kloppen.

Onze dressoirs zijn ware eyecatchers, maar als u uw kamer helemaal in de Oosterse stijl wilt wanen, combineer het dressoir dan vooral eens met een mooie sidetable of salontafel!