• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kasten & Bruidskasten

Orientique heeft een brede collectie van Chinese kasten en Chinese bruidskasten om een Oosterse sfeer te creëren in uw huis en een antieke flair aan uw interieur te geven.
Merken
Materiaal
Kleur
Stijl
Lengte
Hoogte

Kasten & Bruidskasten

Orientique biedt u een ruime collectie aan met onder andere prachtige Chinese kasten, Chinese nachtkastjes maar ook authentiek Chinees Antiek, Chinese TV kasten, Chinese dressoirs en tafels om uw droominterieur waar te maken. Al onze Chinese meubels zijn met de hand gemaakt, bewerkt en beschilderd en daardoor elk een eigenzinnig juweel dat het verre China dichter naar u toe brengt. Een Chinese kast of een Chinees dressoir laat uw woonkamer leven. Een Chinese bruidskast is prachtig en ideaal voor het opbergen van kleding en ideaal om uw interieur ermee te verfraaien!

Orientique heeft een brede collectie van Chinese kasten en Chinese bruidskasten om een Oosterse sfeer te creëren in uw huis en een antieke flair aan uw interieur te geven. Een Chinese bruidskast is een Chinese kast met traditionele grote metalen sluitplaten die voor Yin en Yang staan, ook wel voor man en vrouw. Het motto van Yin en Yang is leven in harmonie en balans. Wanneer de deuren dus gesloten zijn, vormt het Yin en Yang symbool een geheel en volledig in balans. Elke Chinese kast is handgemaakt, handbewerkt en handbeschilderd. Met de bijzondere uitstraling zal deze Chinese kast ongetwijfeld menig oog trekken. Degenen die op zoek zijn naar een wat eenvoudigere maar toch stijlvolle Chinese kast kunnen ook bij Orientique hun hart ophalen. Een prachtige Chinese boekenkast of een Chinese bruidskast die geheel met de hand zijn gemaakt, zijn een juweeltje voor uw boekencollectie en het opbergen van bijvoorbeeld kleding. Geïnspireerd door de klassieke Ming stijl oogt een donkerbruine Chinees bruidskast simpel maar zeer antiek en stijlvol. Een stoere verschijning in elk interieur.