• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ladekasten

Onze prachtige handgemaakte Chinese ladekasten zijn vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit hout en ambachtelijk afgewerkt met mooie details in het houtwerk.
Merken
Materiaal
Kleur
Stijl
Lengte
Hoogte
€645,00 €550,00
+

Ladekasten

Onze prachtige handgemaakte Chinese ladekasten zijn vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit hout en ambachtelijk afgewerkt met mooie details in het houtwerk. Een Chinees ladekast is een waar sieraad in elke ruimte en het toppunt van elegantie. Deze Chinese kasten zijn zeer populaire Oosterse meubelen die als een mooie aanwinst in uw interieur zullen passen. Zo vindt u bij Orientique authentieke Chinese dressoirs die zorgvuldig met de hand zijn gesneden. Door hun antieke look en sierlijke details zijn het echte blikvangers in uw woon- of slaapkamer. Voor de liefhebber is een Chinees dressoir een ware schat om al uw spullen in op te bergen en een Oosterse sfeer in uw kamer te creëren. Laat u eens verrassen door het grote succes van een antiek Chinees ladekast in een modern interieur. De unieke sfeer en warme karakter dat een Chinees dressoir uitstraalt doet menig hart sneller kloppen.

Omdat onze ladekasten vaak wat lager zijn, is het heel leuk om er een tafellamp, bloemenvaas of theeset op tentoon te stellen! Ook combineren onze ladekasten zich heel goed met onze elegante eettafelsets.