• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Chinese Meubels - Chinese TV Kasten

Met onze brede collectie van Chinese TV kasten kunt u nu comfortabel TV kijken terwijl u van de Oosterse sfeer in de woonkamer geniet. 
Merken
Materiaal
Kleur
Stijl
Lengte
Hoogte
€895,00 €895,00
+

Chinese Meubels - Chinese TV Kasten

U heeft een prachtige flatscreen in de woonkamer staan, maar de losse luidsprekers staan er maar een beetje akelig bij en uw kamer ligt ook nog eens vol kabels. Met onze brede collectie van Chinese TV kasten kunt u nu comfortabel TV kijken terwijl u van de Oosterse sfeer in de woonkamer geniet. De robuuste Chinese TV meubels zijn speciaal voor u geselecteerd en geïmporteerd uit China. Elke Chinese TV kast is zorgvuldig met de hand gemaakt, bewerkt en beschilderd. Het hout is van hoogwaardige kwaliteit zodat u er nog vele jaren van kunt genieten. Met het strakke design en de Oosterse look tovert u de woonkamer in klein Azië. In onze Chinese TV kast komt beeld en geluid samen. Hier kunt u uw losliggende kabels en complete soundsysteem in verbergen. Kijk nu TV in stijl met een van onze prachtige Chinese TV kasten en uw gasten zullen het vertrek niet meer willen verlaten.

De TV kasten van Orientique laten uw TV niet alleen beter uitkomen, maar gecombineerd met een leuke vloerlamp ernaast, springt de kast er helemaal mooi uit!