• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fine Asianliving Thais Steunkussen Nekkussen Meditatiekussen Groen 30x50cm

1 / 1
€27,50
Fine Asianliving Thais Steunkussen Nekkussen Meditatiekussen Kussen Groen 30x50cm
Voor XXXX uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fine Asianliving Thais Steunkussen Nekkussen Meditatiekussen Groen 30x50cm

Fine Asianliving Thais Steunkussen Nekkussen Meditatiekussen Groen 50x33x33cm

Dit kussen van Fine Asianliving is speciaal gemaakt om het mediteren net iets aangenamer te maken. Het Thaise kussen is comfortabel en draagt bij aan een ergonomische houding tijdens het mediteren.

Meditatie is een vorm van spirituele oefening. Vele religies en geloofsstromingen kennen de meditatie in een of andere vorm. Meditatie is nu vooral bekend uit het hindoëme en boeddhisme, waarin meditatie een essentiële methode is om de doeleinden te bereiken.

Originele Thaise meditatiekussen voor binnen en buiten gebruik. Bekleding van het kussen is 100% katoen, de vulling is 100% duurzame organic kapok. Het handgemaakte Thaise kussen met dubbel gestikte randen van duurzame en stevige kwaliteit is lekker en comfortabel tegenaan te zitten. Gebruik het kussen als rugsteun in bed, op de bank of op de vloer. Je kunt het kussen ook gebruiken als leuning, waarbij je zijwaarts tegen de kussen aanleunt en fijn een boek kunt lezen op de bank. Het kussen geeft zo een fijne steun terwijl je aan het relaxen bent.

Origineel handgemaakt uit Thailand.

Product informatie

Afmetingen: 50x33x33cm

Materiaal: katoen en duurzame organic kapok

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen