• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Vloerlampen

Het vloerlampenassortiment van Orientique is zeer divers, waarbij we rekening hebben gehouden met verschillende interieurstijlen.
Materiaal
Stijl
Lengte
Hoogte
Kleur

Vloerlampen

Met de vloerlamp voeg je een prachtig sfeerelement toe aan je woninginrichting. Doordat vloerlampen op de grond worden geplaatst, komen de sfeerkwaliteiten op meerdere plekken in je leefruimte tot hun recht. Zo kun je de vloerlamp in de hoek van je woonkamer neerzetten maar ook naast je dressoir of bankstel. Het vloerlampenassortiment van Orientique is zeer divers, waarbij we rekening hebben gehouden met verschillende interieurstijlen. Ontdek ons assortiment in onze showroom van 2000 m2 in Den haag of neem een kijkje op onze productpagina.De vloerlampen van Orientique zijn ontzettend leuk te combineren met onze hanglampen, tafellampen of wandlampen en brengen uw interieuw tot een mooi geheel.

Onze vloerlampen zijn eenvoudig online te bestellen! Het formaat van de staan lamp is geen probleem, we bezorgen de lampen gewoon thuis. Mocht uzelf geen lampjes hebben, kunt u die ook bij ons kopen!