• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wandlampen

Bij Orientique willen we wandverlichting bieden voor ieder interieur. Juist daarom hebben we een veelzijdig assortiment voor je samengesteld. 
Materiaal
Lengte
Hoogte
Kleur

Wandlampen

Wandlampen brengen een unieke lichtval teweeg die je bij weinig andere lampsoorten zult treffen. Door een wandlamp op de muur te laten schijnen krijgt je kamer een bijzonder mooie sfeerverlichting. Doordat je met een wandlamp flexibel bent in lichtval zijn de sfeercombinaties eindeloos. In de Orientique showroom van 2000 m2 in Den Haag zal je dan ook een grote diversiteit aan deze sfeermakers ontdekken. Ook kun je onze lampen eenvoudig online bestellen. Onze mooie wandlampen zijn heel goed te combineren met onze tafellampen, staanlampen en hanglampen en zorgen samen voor een mooi Aziatisch geheel in uw interieu!

Bij Orientique hebben we wandverlichting voor ieder interieur. In ons assortiment tref je wandlampen met mogelijkheden voor verschillende lichtbronnen. Veel mensen twijfelen of ze nu voor een halogeenlamp moeten gaan of LED verlichting moeten kiezen. Let er op dat LED lampen veel energiezuiniger zijn. Aan de andere kant is de halogeenverlichting van hogere kwaliteit. Moeilijk kiezen? Orientique adviseert je voor LED verlichting te gaan wanneer je veelvuldig gebruik maakt van de wandlamp. Staat je wandlamp minder vaak aan? Kies dan voor de halogeenverlichting. Hoewel je bij veel van onze wandlampen uit de lichtbron kunt kiezen, zijn er ook lampen die alleen de lichtbron halogeen of lichtbron LED hebben.