• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafellampen

Bekijk Orientique's ruime collectie van handbeschilderde porseleinen tafellampen uit China. Elke Chinese tafellamp is met de hand gemaakt.
Merken
Materiaal
Kleur
Stijl
Lengte
Hoogte

Tafellampen

Bekijk Orientique's ruime collectie van handbeschilderde porseleinen tafellampen uit China. Elke Chinese tafellamp is met de hand gemaakt, en zelfs de kappen van sommige Chinese tafellampen zijn met de handbeschilderd. Origineel en uniek, speciaal voor uw kamer geselecteerd voor een sfeervolle avond.

De tafellamp heeft veel meer te bieden dan alleen het verlichten van je bureau. Met tafellampen kun je namelijk een unieke sfeerverlichting creëren die je hult in warmte en gezelligheid. Zet de lamp bijvoorbeeld op een sidetable naast je bankstel en je bent verzekerd van een prachtige ambiance. Ook aan weerszijden van een vensterbank doet deze sfeermaker het bijzonder goed. Orientique biedt ieder interieur de ideale tafellamp. 

Tafellampstijlen

Wil je echt een mooi accent in je leefruimte aanbrengen, kies dan voor een tafellamp die past bij je interieurstijl. Bij Orientique hebben we voor de Oosterse moderne woninginrichtingen een trendy assortiment in huis.

Bijzondere tafellampen

Orientique heeft ook lampen in het assortiment die dusdanig uniek zijn vormgegeven dat je eigenlijk meer over een kunstwerk spreekt. Je kunt het niet zo uniek bedenken of het staat in de Orientique showroom in Den Haag.