• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wierookhouder Kegelbrander Lotus Wit

1 / 1
€11,95
Onze wierookhouders zorgen ervoor dat uw wierook goed hun werk kunnen doen en uw huis zich helemaal in de Oosterse sfeer te wanen!
Voor XXXX uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Wierookhouder Kegelbrander Lotus Wit

Deze mooie unieke wierook houder van Orientique zorgt ervoor dat u zorgeloos uw wierook kunt branden. Het design past in elk interieur en is gemakkelijk schoon te houden.

Het branden van wierook is in het Verre Oosten een dagelijks gebruik en niet uistluitend tijdens religieuze ceremonies. De geur die vrijkomt tijdens het branden van de wierook verdrijft nare geuren en geeft een kalmerend en ontspannend effect.

Mooie wierook/kegelbrander van een lotus. De lotus heeft in het Hindoeïsme en het Boeddhisme grote betekenis. Doordat de bloem uit zijn eigen wortelstok lijkt te ontstaan symboliseert hij goddelijke geboorte en zuiverheid. De lotus is het attribuut van de bodhisattva Samantabhadra. Ook de hindoe-god Vishnoe wordt meestal afgebeeld met een lotusbloem. Godinnen voorgesteld als goedgunstige partner van een god houden vaak een lotus vast. Godheden, boeddha's en bodhisattva's staan of zitten meestal op een lotustroon: een voetstuk in de vorm van een open lotusbloem.

De wierook/kegelbrander is gemaakt van polyresinsteen.

Productinformatie:

Afmetingen: 11 Ø x 7 cm H

Materiaal: polyresinsteen

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen