• All products are added to your cart.

Fine Asianliving Jade Massage Face Roller

€12,50
Fine Asianliving Jade Massage Face Roller
Ordered before XXXX, delivered tomorrow! You got: 03:39 hours
Fine Asianliving Jade Massage Face Roller

Fine Asianliving Jade Massage Roller

Heb jij last van een doffe huid, beginnende rimpels, spanning in de kaken, (spannings) hoofdpijn, vochtophoping onder je ogen, donkere kringen en wallen, slappe huid, acné of opvliegers? Dan is de Jade massage roller de ultieme oplossing voor jou.

De Jade Massage roller is een huidverzorgingsproduct dat door de keizerinnen in het oude China al gebruikt werd als een beauty tool en kan dagelijks gebruikt worden om de jeugdigheid van de huid te behouden. De Jade massage roller is handgemaakt van 100% Xiuyan Jade, een bijzondere edesteen met een verkoelende en helende werking. ´Jade´ betekent ´beautiful´ ofwel ´mooi´

De Jade gezichtsroller zorgt voor een ontspannende, verkoelende en gladdere huid. Daarnaast helpt het ook bij acne en geeft het een lekker massage effect. Ook helpt het bij het verminderen van wallen en donkere kringen rondom de ogen.

Hoe te gebruiken?

De Jade massage roller rol je dagelijks (1 tot 2 maal per dag) zachtjes voor ongeveer 5 tot 10 minuten over je gereinigde gezicht. Je hoeft druk te zetten, het gewicht van de Jade is voldoende.

Wangen, lippen en kin

Gebruik de grote roller en rol vanaf de neusbrug richting je oor. Ga verder met je bovenlip en je kin. Vanaf je kin over je kaaklijn richting je oorlel. Herhaal 3 tot 6 keer over hetzelfde gebied.

Ogen

Gebruik de kleine jade roller en rol over de oogleden en onder je ogen richting je slaap. Herhaal 3 tot 6 keer over hetzelfde gebied.

Voorhoofd

Vanaf het midden van je voorhoofd rol je naar rechts of links. Begin bij de haarlijn en rol langzaam richting je slaap. Herhaal 3 tot 6 keer over hetzelfde gebied.

Afvoer afvalstoffen.

Start bij je kin en rol vanuit het midden naar buiten en omhoog naar je wangen. Vervolgens rol je vanaf je oor naar beneden, via je nek en de sleutelbeen om de afvalstoffen af te voeren. Herhaal dit 3 tot 6 keer op hetzelfde gebied.

Reinigen

Reinig je Jaderoller na gebruik met lauw water en goed laten drogen. Nooit heet water en chemische reinigingsmiddelen gebruiken.

Reviews
Reviews
0 stars based on 0 reviews
0 stars based on 0 reviews