• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hanglampen

Orientique heeft een uitgebreide collectie betaalbare Oosterse hanglampen voor jouw huis, van premium kwaliteit en ook met de hand vervaardigd.
Materiaal
Stijl
Lengte
Hoogte
Kleur
€114,95 €95,00
+
€124,95 €99,50
+
€124,95 €99,50
+

Hanglampen

Hanglampen zijn van grote invloed op de interieursfeer van je woning. Orientique heeft ontzettend leuke lampen die heel leuk boven de eettafel staat, of juist iets kleinere lampen die boven de salontafel helemaal tot hun recht komen. Ook zijn deze Aziatische lampen heel goed te combineren met onze tafellampen, wandlampen en vloerlampen. Door verschillende lampen te combineren krijgt uw interieur een mooie Aziatische touch.

Of je nu een strakke en moderne inrichting heeft of van klassieke accenten houdt, bij Orientique kun je hanglampen vinden die passen bij ieder interieur. Zo hebben wij design hanglampen van verschillende materiaalsoorten en zo ontbreken ook de populaire bamboe hanglampen niet aan onze collectie. Wanneer je op onze site kijkt of een bezoek brengt aan onze winkel in Den Haag zul je versteld staan van onze ruime en gevarieerde keuze. Je zult hierbij ontdekken dat je ook voor de papieren hanglamp bij ons aan het juiste adres bent. Ongeacht de stijl van je woninginrichting, is de lichtsterkte van de hanglamp van grote invloed. Orientique adviseert je daarom altijd eerst een verlichtingsplan te maken alvorens je tot aanschaf van hanglampen overgaat. Stel, je hebt een intieme loungehoek in je woonkamer gecreëerd waar je ’s avonds van een lekker wijntje geniet. Je doet je hanglamp aan en door de felheid van het licht verdwijnt de romantieke sfeer als sneeuw voor de zon. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. Daarom is het belangrijk in al je leefruimtes voor de juiste lichtsfeervariatie te kiezen.