• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tafellampen

Bekijk Orientique's ruime collectie van handbeschilderde porseleinen tafellampen uit China. Elke Chinese tafellamp is met de hand gemaakt.
Materiaal
Stijl
Lengte
Hoogte
Kleur

Tafellampen

Bekijk Orientique's ruime collectie van handbeschilderde porseleinen tafellampen uit China. Elke Chinese tafellamp is met de hand gemaakt, en zelfs de kappen van sommige Chinese tafellampen zijn met de handbeschilderd. Origineel en uniek, speciaal voor uw kamer geselecteerd voor een sfeervolle avond.

De tafellamp heeft veel meer te bieden dan alleen het verlichten van je bureau. Met tafellampen kun je namelijk een unieke sfeerverlichting creëren die je hult in warmte en gezelligheid. Zet de lamp bijvoorbeeld op een sidetable naast je bankstel en je bent verzekerd van een prachtige ambiance. Ook aan weerszijden van een vensterbank doet deze sfeermaker het bijzonder goed. Orientique biedt ieder interieur de ideale tafellamp. Onze tafellampen zijn heel leuk te combineren met onze hanglampen, wandlampen en vloerlampen. Door verschillende lampen te combineren krijgt uw interieur een mooie Aziatische touch.