• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Fine Asianliving Kamerscherm Scheidingswand B160xH180cm 4 Panelen Der Kuss - Gustav Klimt

1 / 1
€114,95
Een multi-functioneel en stijlvol canvas kamerscherm van 4 panelen dubbelzijdig geprint. Het decoratieve scheidingswand kan ruimtes afscheiden of als een eye-catcher voor elk interieur dienen. Afmetingen: 40 x 3 x 180 cm per paneel.
Voor XXXX uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Fine Asianliving Kamerscherm Scheidingswand B160xH180cm 4 Panelen Der Kuss - Gustav Klimt

Praktisch canvas kamerscherm 4 panelen geprint een afbeelding van Gustav Klimt - Der Kuss.

Op het kunstwerk staat een paar dat elkaar omhelst op een bloemenweide. Terwijl de man zich over de vrouw buigt wacht zij, dicht tegen hem aan gevlijd, op zijn kus. In het ornament heeft de man rechthoekige en vierkante vormen gekregen, terwijl voor de vrouw zachte lijnen en bloemenpatronen de boventoon voeren. Een gouden aureool omsluit het paar, maar stopt bij hun blote voeten, waarvan de tenen zich sterk gekromd vastgrijpen aan de bloemenweide. Tegelijkertijd lukt het het paar echter om het laatste beetje zwaartekracht af te werpen en wordt het weggevoerd naar een werkelijk aan de gouden achtergrond van Byzantijnse mozaieken herinnerende, ruimteloze en heilig aandoende atmosfeer.

Het dubbelzijdig kamerscherm is multi-functioneel en kan bijvoorbeeld ruimtes in een kamer afscheiden, een raam bedekken of als decoratief element dienen.

Productinformatie

Afmetingen: 180 cm x 40 cm (per paneel)
Materiaal: Canvas - Gespannen op houten frame
Print: Dubbelzijdig
Structuur: Vouwbaar voor gemakkelijke opslag

Reviews
Reviews
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen